Maria-Boodschap Niel
  • by:
  • November 8th, 2021
  • Category:

Covid Safe Ticket


Beste bezoeker, De laatste richtlijnen van 4 november 2021, uitgevaardigd door de overheid, geeft ons weinig ruimte inzake het gebruik van het Covid Safe Ticket in onze cafetaria. Daar wij de cafetaria willen blijven gebruiken als ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers, zal u vanaf vandaag maandag 8 november een Covid Safe Ticket dienen voor te leggen wanneer u onze cafetaria bezoekt. Praktisch: Mogen wij u vragen om bij het binnenkomen van onze cafetaria eventjes te wachten aan de deur zodat we uw Covid Safe Ticket kunnen scannen alvorens u een plaatsje uitzoekt. Bedankt voor uw begrip en vlotte medewerking. Het team Maria Boodschap

maandag 8 november 2021

Covid Safe Ticket

Beste bezoeker,

De laatste richtlijnen van 4 november 2021, uitgevaardigd door de overheid, geeft ons weinig ruimte inzake het gebruik van het Covid Safe Ticket in onze cafetaria. 

Daar wij de cafetaria willen blijven gebruiken als ontmoetingsruimte voor bewoners en bezoekers, zal u vanaf vandaag maandag 8 november een Covid Safe Ticket dienen voor te leggen wanneer u onze cafetaria bezoekt. 

Praktisch:
Mogen wij u vragen om bij het binnenkomen van onze cafetaria eventjes te wachten aan de deur, zodat wij uw Covid Safe Ticket kunnen scannen alvorens u een plaatsje uitzoekt.

Bedankt voor uw begrip en vlotte medewerking.

Het team Maria Boodschap