Maria-Boodschap Niel
  • by:
  • June 15th, 2021
  • Category:

Versoepelingen bezoekuren


Beste bezoekers, De scholen zijn ondertussen een maand terug opgestart en de horeca ging op woensdag 9 juni weer volledig open. Voorlopig heeft dit geen invloed op de cijfers, gelukkig maar… We zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat we vanaf vandaag onze strikte bezoekuren kunnen laten varen. Ons huis is vanaf heden terug vrij toegankelijk tussen 8u30 en 20u. Daarnaast kan het bezoek vanaf nu opnieuw doorgaan in de gemeenschappelijke leefruimte van de afdeling. Jammer genoeg werden enkele woonzorgcentra de laatste weken opnieuw getroffen door een besmetting/uitbraak. Daar we onze versoepelingen niet nogmaals willen terugschroeven, vragen wij u daarom de onderstaande veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht te nemen: 1. Omwille van het beperkt aantal m² per kamer blijft het maximum aantal bezoekers op hetzelfde moment per kamer behouden op 2. 2. Bij verplaatsingen van de ene naar de andere ruimte binnen het woonzorgcentrum en bij bezoek in de gemeenschappelijke leefruimte, blijft het dragen van een mondmasker verplicht voor alle bezoeker (+12j). Op deze plaatsen komt u automatisch in contact met andere bewoners, hun bezoekers en medewerkers. De volgende weken hopen wij samen met u de huidige maatregelen helemaal te kunnen afbouwen. Met zorgzame groeten, Nele Van Broekhoven

maandag 15 juni

Versoepelingen bezoekuren

Beste bezoekers,

De scholen zijn ondertussen een maand terug opgestart en de horeca ging op woensdag 9 juni weer volledig open. Voorlopig heeft dit geen invloed op de cijfers, gelukkig maar…

We zijn dan ook verheugd u te kunnen melden dat we vanaf vandaag onze strikte bezoekuren kunnen laten varen. Ons huis is vanaf heden terug vrij toegankelijk tussen 8u30 en 20u. 

Daarnaast kan het bezoek vanaf nu opnieuw doorgaan in de gemeenschappelijke leefruimte van de afdeling. 

Jammer genoeg werden enkele woonzorgcentra de laatste weken opnieuw getroffen door een besmetting/uitbraak. Daar we onze versoepelingen niet nogmaals willen terugschroeven, vragen wij u daarom de onderstaande veiligheidsmaatregelen nog steeds in acht te nemen:
    1. Omwille van het beperkt aantal m² per kamer blijft het maximum aantal bezoekers op hetzelfde moment per kamer behouden op 2. 
    2. Bij verplaatsingen van de ene naar de andere ruimte binnen het woonzorgcentrum en bij bezoek in de gemeenschappelijke leefruimte, blijft het dragen van een mondmasker verplicht voor alle bezoeker (+12j). Op deze plaatsen komt u automatisch in contact met andere bewoners, hun bezoekers en medewerkers.

De volgende weken hopen wij samen met u de huidige maatregelen helemaal te kunnen afbouwen.


Met zorgzame groeten,
Nele Van Broekhoven