Maria-Boodschap Niel

Gezellig tafelen en keuvelen

Seniorenrestaurant

Het seniorenrestaurant is een initiatief dat werd opgericht in samenwerking tussen de gemeente, het OCMW en het woonzorgcentrum. Met het seniorenrestaurant wordt niet alleen een betaalbare warme maaltijd aangeboden, maar zorgen we ook voor een dagelijkse ontmoetingsplaats voor de Nielse senioren.

Naast het restaurant is er immers een zithoek met relaxzetels waar men rustig de krant of een tijdschrift kan lezen, of tv kan kijken. Er is ook een computer en bibliotheek (op maandagnamiddag) ter beschikking. Gelegenheid tot napraten met een drankje of gratis deelnemen aan een namiddagactiviteit van het woonzorgcentrum is eveneens mogelijk in de naastgelegen cafetaria en polyvalente zaal. 
65+ restaurant Maria Boodschap Niel
thuisgevoel
Thuisgevoel
kwalitatieve zorg
Kwalitatieve
zorg
connectie met de buurt
Connectie met de buurt
gevoel van warmte
Gevoel van warmte

    Ik ben hier heel graag, omdat er hier zo goed voor mij wordt gezorgd. Ik ben steeds in goed gezelschap, want thuis voelde ik me vaak eenzaam.

    Lizette (84 jaar)

    Ik voel me hier heel goed. Het personeel is geweldig. Met sommige bewoners is er een vriendschap ontstaan.

    Paula (92 jaar)
Openingsuren en bestellingen

Praktisch

Van maandag tot vrijdag kunnen alle senioren (vanaf 60 jaar) om 12u 's middags in het seniorenrestaurant van Woonzorgcentrum Maria Boodschap, Broeklei 1 in Niel, een warme maaltijd gebruiken. Een maaltijd omvat soep, hoofdgerecht, dessert en drank (één flesje plat of bruisend water). 

Men kan in het seniorenrestaurant terecht tussen 11u30 en 13u. Na 13u kan u in onze cafetaria nog iets nuttigen. Deze is open vanaf 14u. 

Om praktische redenen moeten de maaltijden ten laatste de woensdag voor de volgende week besteld worden. Het weekmenu kan u hieronder raadplegen alsook aan de infobalie van het woonzorgcentrum. Daar liggen ook de bestelformulieren. Alle bestellingen en betalingen dienen aan de infobalie te gebeuren. U krijgt een kopie van het inschrijvingsblad en dit geldt als bewijs dat u ingeschreven bent en betaald hebt. 
Voor inlichtingen m.b.t. het seniorenrestaurant kan u terecht bij: Tanja Vercauteren, Verantwoordelijke Seniorenrestaurant. Tel: 03/844.07.07 of 03/880.74.96. E-mail: tanja.vercauteren@rvtmb.be.
Praktisch Maria Boodschap Niel
Kostprijs 65+ restaurant Maria Boodschap Niel
Democratische prijs

Kostprijs

Het bedrag voor een maaltijd wordt cash betaald aan de infobalie van het woonzorgcentrum.

Indien u 1 dag op voorhand meldt dat u niet aanwezig kan zijn (melding aan het onthaal tussen 8u30 en 16u), worden de geannuleerde maaltijden terugbetaald. Als u de dag van annulatie afbelt vóór 10 uur, krijgt u voor deze maaltijd 50% van het betaalde bedrag terug. Indien u niet annuleert en u niet bent komen opdagen, krijgt u niets terugbetaald.
Geraak vertrouwd met je nieuwe omgeving

Heb je bijkomende vragen?

Ons team staat klaar om ze te beantwoorden.

vzw Woonzorgcentrum Maria Boodschap
Broeklei 1 - 2845 Niel
Kom makkelijk tot bij ons

Bereikbaarheid

Het Woonzorgcentrum Maria Boodschap is bereikbaar met lijnbus 183. Deze stopt aan de J. Jauresstraat, Stationsstraat, Ridder Berthoutlaan en op de parking van het woonzorgcentrum, wat tevens de eindhalte is.
Bereikbaarheid 65+ restaurant Maria Boodschap Niel
thuisgevoel
Thuisgevoel
kwalitatieve zorg
Kwalitatieve
zorg
connectie met de buurt
Connectie met de buurt
gevoel van warmte
Gevoel van warmte